Microfrezen & -boren

DSC04313

Smids Tooling bvba is een gereedschapmakerij, die kan voldoen aan elke vraag naar matrijzen voor producten met een ultra hoge precisie in diverse materialen waaronder ook hardmetaal. Bij het microfrezen en microboren is ultra precisie nog belangrijker. Precisie gereedschapshouders en temperatuur beheersing zijn hier een absolute must. Net zoals het toepassen van de juiste gereedschappen, strategieën, en verspaanparameters. Ook deze technieken beheersen we tot in de finesses. Alleen zo kan men tot een perfect product komen. De controle van de producten vindt plaats in een geconditioneerde meetruimte, uitgerust met een precisiemeetmachine, die ook op vraag van derden kan worden ingezet.

DSC04389

Wij onderschatten een goede uitrusting zeker niet, maar het is tenslotte de technicus zelf, die het maximale uit een stuk gereedschapstaal kan creëren. Hij is degene, die letterlijk tot in het kleinste detail kennis heeft van en gevoel heeft voor precisie bewerkingstechnieken en het gedrag van materialen in de meest uiteenlopende omstandigheden. Smids Tooling heeft dit vakmanschap in huis en zal bij een eventuele uitbreiding van het team alleen genoegen nemen met vakmensen van een gelijkwaardig niveau.

Uiterste precisie vraagt niet alleen om uitzonderlijk vakmanschap, maar ook om een voortdurende beheersing van alle productieprocessen. Die voorwaarden zijn beter te realiseren in een relatief klein team van topvakmensen, dat u bij Smids Tooling mag verwachten.

 

DSC04324
DSC04337
DSC04510

Contacteer ons

Smids Tooling | Waterrijtstraat 25A | 3920 Lommel

Tel.: +32 (0)11/66.17.27 | GSM: +32 (0)498/65.42.67 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.